Meedoen als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers, geen Ride for KiKa!


Wil jij je een weekend inzetten als vrijwilliger? Deel uitmaken van een gemotiveerd team voor KiKa?
Check hieronder in welke teams wij nog vrijwilligers zoeken en schrijf je in!
Diner- en ontbijtteam Lees meer
Het diner- en ontbijtteam van Giro di KiKa
Nog 8 plaatsen

Het diner- en ontbijtteam

Het diner- en ontbijtteam is 's morgens verantwoordelijk voor het ontbijt en 's avonds voor het voorbereiden en uitserveren van het diner.

Bouwteam Lees meer
Het bouwteam van Giro di KiKa
Nog 5 plaatsen

Het bouwteam

Dit team is verantwoordelijk voor het klaarzetten van de banken, tafels en het opbouwen van de (glamping)tenten. Tijdens fietsdagen krijgen leden van het bouwteam een andere taak toegewezen. We kunnen heel wat sterke mannen (en vrouwen) gebruiken!

Registratieteam Lees meer
Het registartie- en eventteam van Ride for KiKa
Nog 2 plaatsen

Het registratieteam

Het registratieteam ontvangt alle deelnemers, vrijwilligers en begeleiders en registreert de deelnemers bij de start en finish. Ook is het registratieteam verantwoordelijk voor de aankleding in het KiKa-dorp. Denk hierbij aan slingers, banners, balonnen en andere feestelijke dingen.

Checkpointteam Lees meer
Het checkpointteam van Ride for KiKa
Nog 5 plaatsen

Het checkpointteam

Het checkpointteam zorgt voor eten en drinken en registratie van de renners tijdens de etappes. Daarnaast moedigen ze de renners aan en geven (waar nodig) een peptalk!

Transportteam Lees meer
Het transportteam van Ride for KiKa
Nog 2 plaatsen

Transportteam

Dit team is verantwoordelijk voor het vervoeren van het materiaal zoals grote eettenten, eten en drinken, de keuken en tafels en stoelen. Bij aankomst in het kamp positioneren zich allereerst de vrachtwagens. Vervolgens worden de wagens uitgeladen en helpt dit team met de opbouw van het kamp.

Let op: voor dit team is een vrachtwagen rijbewijs (C) verplicht.

Barteam Lees meer
Het barteam van Ride for KiKa
Nog 2 plaatsen

Het barteam

Het barteam zorgt voor een sfeervolle plek in het KiKa-dorp. Dagelijks verkopen zij de lekkerste snacks en koude dranken.

Routebegeleidingsteam Lees meer
Het routebegeleidingsteam van Ride for KiKa
n.v.t.

Het routebegeleidingsteam

Het routebegeleidingsteam bestaat uit motards en bestuurders van de twee bezemwagens. Van 's morgens vroeg tot het eind van de dag bevindt het motorbegeleidingsteam zich verspreid over de route. Zij controleren de uitgestippelde GPS-routes en leggen omleidingen aan waar nodig. De bezemwagens bevinden zich achteraan en in het midden van de groep. Zij staan in nauw contact met de motards en de organisatie.

Inloggen

Voordat je je kunt inschrijven heb je een account nodig. Heb je al een account? Log dan in om je inschrijving af te ronden.

Log in

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen