Ride for KiKa en het coronavirus

De impact van de coronacrisis houdt nog wel een tijdje aan. Mooi om te zien dat wij als samenleving de schouders eronder zetten om het virus eronder te krijgen. Wij hopen dat de gevolgen voor jou en jouw omgeving beperkt blijven.

Het aantal inschrijvingen voor Ride for KiKa stagneert om begrijpelijke redenen, mensen zijn met andere zaken bezig. In overleg met KiKa kiezen wij er daarom voor het evenement te verplaatsen naar 2021.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@rideforkika.nl

Vragen en antwoorden voor Ride for KiKa en Corona

Gaat Ride for KiKa door?
In verband met het coronavirus wordt Ride for KiKa verplaatst naar dezelfde periode in 2021. Alle deelnemers, vrijwilligers en begeleiders hebben een mail ontvangen met meer informatie.
Ik heb acties gepland, waaronder collecteren, wat kan er doorgaan?
Veel acties - zoals collecteren - kunnen nu niet doorgaan. Volg altijd de actuele richtlijnen van het RIVM op.
Vol energie doorgaan? Bekijk onze pagina met sponsoracties die ook nu kunnen.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@rideforkika.nl
Het is voor ons helaas niet mogelijk nu al in te gaan op de individuele impact van een van de bij vraag 3 genoemde scenario’s. Wij zullen vragen hierover beantwoorden indien wij - gedwongen door de omstandigheden - moeten kiezen voor een van de scenario’s. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen